top of page

Tassut hikisenä remontista

Tähän lyhyt esittely tilojen remppauksesta ja kuinka kävijä voi tällä sivulla seurata urakan etenemistä. Punaisena lankana tarinoissa voisi olla Nappe, joka esiintyisi selvästi kuvissa mukana. Näin klinikan maskotti tulee esiin markkinoinnissa ja tekisi remppauksen seuraamisesta hauskaa. Tähän viereen voisi vaihtelun vuoksi löytää uuden Nappe kuvan.

_u=https___i.pinimg.com_originals_06_30_41_0630413e49e3782771ac495bd9827757_edited.jpg
nappevet-remontti_edited.jpg
17.06.2024
Seinät kaakeliin ja katto kuntoon

Yksittäisen päivityksen kuvaus olisi lyhyt ja menisi jotenkin tähän suuntaan: Aloitimme tilojen tyhjentämisellä. Vanhojen kalusteiden ja tarvikkeiden poisto oli melkoinen urakka, mutta saimme sen hoidettua nopeasti. Nappe oli tietenkin paikalla valvomassa, että kaikki sujui suunnitelmien mukaan. Hänestä tuli heti meidän virallinen "työnjohtaja."

nappevet-remontti_edited.jpg
24.06.2024
Sähköjohdot ja valaisimet paikoilleen

Sähkötyöt alkoivat! Meillä on ollut ammattilaiset paikalla varmistamassa, että kaikki sähkötyöt tehdään turvallisesti ja asianmukaisesti. Nappe oli erityisen kiinnostunut uusista johdoista ja tarkkaili työn etenemistä tarkasti.

nappevet-remontti_edited.jpg
01.07.2024
Väriä Elämään maaleilla ja pensseleillä

Viikon loppuhuipennuksena pääsimme maalaamaan seiniä. Valitsimme rauhalliset ja kutsuvat värit, jotka luovat mukavan ilmapiirin pienille potilaillemme. Nappe tietysti osallistui maalausurakkaan tassunjäljillään.

Pieneläinklinikka
NappeVet

Yhteystiedot

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page